Miért érdemes belefektetned egy jó minőségű melltartóba?

Elsőre talán azt gondolhatod, hogy ugyan minek kéne neked jobb melltartó, ha senki se látja? Vagy legalábbis nagyon kevesen. Nos, a válasz pedig nem is a „külsőségekben” leledzik, hanem sokkal inkább a saját jó közérzetedben és kisugárzásodban.

A legjobb barátod vagy a legrosszabb ellenséged?

Hazaérsz egy hosszú munkanap után, és alig várod, hogy letépd magadról a melltartódat. Miután levetted, úgy érzed magadat, mintha egy súlyt emeltek volna le a mellkasodról. Ismerős ugye?

Mi lenne azonban, ha azt mondanánk, hogy ennek nem kell így lennie? Legalábbis ennyire szélsőségen biztosan nem. A melltartó ugyanis eredeti funkcióját tekintve azért van, hogy támogasson, nem pedig azért, hogy indokolatlanul sok kellemetlen pillanatot okozzon.

Néhány darab például szükségtelenül nagy nyomást helyez a mellkasra, és ez sajnos kiváltképp igaz az olyan melltartók esetén, amelyeket nem kifejezetten fehérneműkre specializálódott gyártó készít. Éppen ezért most megmutatjuk, hogy miért érdemes belefektetned egy jó minőségű darabba!

Mert több mindent támogat, mint gondolnád

Ha ledöntünk egy dominót a sorban, akkor borul a többi is. Épp így van ez akkor, ha nem a megfelelő alapokra támaszkodsz a fehérnemű terén. Ha ugyanis a melltartód nem tart kellőképpen, akkor az a testtartásodra is hatással lesz. Így pedig természetesen a kisugárzásodra és a közérzetedre is.

Egy jó minőségű melltartó javítja a testtartásodat, így hozzájárulva ahhoz, hogy elkerülhesd a gerincproblémák kialakulását. Ez pedig különösen igaz azoknál a nőknél, akik nagyobb kebelmérettel rendelkeznek. A strapabíró anyag és a megfelelő tartás ez esetben még kritikusabb szerepet tölt be, ha melltartóról van szó. Egy prémium kategóriás, professzionális fehérneműgyártó által készített darabbal pedig minderre nagyobb esélyed van.

Mert egy jó minőségű melltartó minden alkalomra tökéletes

Akár a gyerekekért rohansz az iskolába, akár egy fontos meeting-re vagy egy romantikus hétvégére mész, egy jó minőségű darab nem fog cserben hagyni. Nem kell majd a lecsúszó pántok vagy a melleid kimozdulása miatt aggódnod, hiszen ha jól van megalkotva a melltartó, akkor maradéktalanul ellátja a feladatát. Persze, ehhez fontos, hogy tisztában legyél a méreteddel (ami egyébként egy nő élete során körülbelül hétszer változik, igen, jól olvastad J).

Mert nem kell folyton újat vásárolnod

Ha megvan a tökéletes partner, akarom mondani melltartó, akkor miért keresnél helyette mást? Az igazi szerelem darab az, ami funkcionálisan és esztétikailag is ellátja a feladatát, ráadásul még időtálló is. Ezt pedig a Daisy Dessous melltartói biztosan elhozzák számodra is. Több mint 20 éves tapasztalattal a fehérneműgyártás területén, tudjuk, hogy mi az, ami fontos egy melltartó esetén, legyen az akár divattal, akár praktikummal kapcsolatos szempont. Ráadásul ha egy prémium kategóriás darab mellett teszed le a voksodat, akkor a gyönyörű designt is tovább élvezheted.

Konklúzió

A „jó melltartó” mindenkinek mást jelent, ki a szűkebb, pushup-os fazonokért van oda, ki pedig a lazább, merevítő vagy éppen párnázás nélküli típusokért. Egy azonban biztos: ahhoz, hogy kiélvezhesd egy jobb minőségű darab minden előnyét, fontos, hogy megtaláld a tökéletesen passzoló méretet. Ezzel kapcsolatban egyébként a Daisy Dessous már ITT megosztott egy szuper bejegyzést. Ha pedig úgy érzed, hogy eljött az ideje, hogy ellenőrizd a méretedet, akkor nézd meg mérettáblázatunkat.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

2. A mellkas körmérete

Ez a terület közvetlenül a mell alatt helyezkedik el, és ez az adat az, amely a melltartó esetén megadja a „számos” méretet (pl. 85/B esetén a 85 a centiméterben mért körméretet jelöli).

A mellkas körméretét a mell alatt kell mérni, vízszintesen – ez lesz ugyanis az a terület, ahol a melltartód alátámasztja majd a melleidet. Ehhez a mérőszalagot óvatosan vezesd át a kezek alatt, elöl pedig fogd össze szorosan (de ne mélyeszd bele túlzottan a bőrödbe). Ha megvan a centiméteres adat, akkor máris megvan a számos méreted is, illetve a további számításokhoz szükséges adat.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

1. A mellbőség mérete

A mellbőség mérete pontosan a mellcsúcsnál mérendő, a mellbimbó vonalán. A mérőszalagot ehhez érdemes viszonylag lazán tartani, és nem belemélyeszteni a melleinkbe, hiszen ezzel csalóka eredményt kaphatunk. Fontos még arra is figyelni, hogy a mérőszalag a hátunkon is a mellbimbóval azonos vonalban legyen, hiszen így biztosíthatjuk csak, hogy a valós körméretet kapjuk meg.

Új kollekciónk

Fürdőruha kollekció 2024

Új

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!