Egy melltartó általában csábos, gyönyörű, igényes kivitelezésű fehérneműként jelenik meg a katalógusokban, de mi, nők tudjuk, hogy a kényelmes daraboknak is megvan a maguk értéke. A pamut melltartók ezen fehérneműk közé tartoznak. Tökéletes választás akkor, ha nem feszengeni szeretnénk, hanem az a cél, hogy a melltartó észrevétlen, komfortos és kellemes viselet legyen.

A pamut melltartók előnye az anyagukból adódik. A pamut légáteresztő és jó nedvszívó képességű, a fülledt melegben, vagy a téli hidegben is sokkal komfortosabb, mint egy csipke csoda. Egy rohangálós, tevékeny napon meghálálja a testünk, ha ilyet viselünk. Puha, kellemes, ráadásul strapabíró anyagról van szó, amit nem mellékesen könnyen lehet mosni, és egyszerűbb tisztítani, mint a szatént, a selymet, vagy a csipkét.

A pamut melltartók változatos színekben, mintákban és sokféle stílusban készülnek, a női ruhatár alapdarabjai. Színvonalas pamut melltartókért látogass el a Daisy Dessous fehérnemű webáruházba, és rendelj online fehérneműt, kérdés esetén pedig vedd fel velünk a kapcsolatot!

Miért legyen pamutból a melltartó?