daisy_logo_luxury_500x120.png

Mi az a Daisy Dessous Fehérnemű?

A Daisy Dessous Fehérnemű egyedi dizájnal rendelkező, felsőkategóriás,  nem tömeggyártású, magyar női fehérnemű márka.

Amikor a Daisy Dessous Fehérnemű márkát 20 évvel ezelőtt létrehoztuk és felvettük első szabász és modellező kollégánkat, az volt az álmunk és célunk, hogy olyan fehérneműt gyártsunk amivel örömet okozunk azoknak a hölgyeknek, akik nem szeretnének átlagos fehérneműt viselni.

Alapkoncepciónk és ízlésünk a csipkésebb, minőségi fehérneműket célozta meg, kiváló minőségben és nem csak kis méretben. Ahogy teltek az évek, a visszajelzések és az igények alapján egyre inkább a nagyobb méretek felé is orientálódott a kínálatunk. Észrevettük, hogy E, F, vagy G kosaras melltartókat nagyon nehezen, vagy nagyon drágán tudnak a magyar hölgyek beszerezni, azt is külföldi gyártótól. Ráadásul azok nem biztos hogy kényelmesek. Mert nagy méretben a kényelem is nagyon fontos tényező.

Dacolva a kihívásokkal folyamatosan modelleztünk, gyártottunk, teszteltünk újra és újra, mert éreztük, hogy valami jót teszünk, valami olyat hozunk létre, amely valakinek örömet okoz, valakinek segítünk, megoldjuk a problémáját.

A mindennapi nehézségek sem szegték kedvünket, mert rengeteg visszajelzést kaptunk és kapunk ma is, hogy vásárlóink a kényelem és a minőség miatt választják termékeinket. Emellett sokan fontosnak tartják, hogy 100% magyar terméket vásárolnak. Hűségüket mi azzal háláljuk meg, hogy bázisterméinket folyamatosan gyártjuk, mert az elégedett és csillogó szemű vendégnek párja nincsen.

Kitartásunk meghozta az eredményt, jelenleg már több mint 80 -féle bázisterméket gyártunk raktárkészletre, B-től G kosárméretig, 70-120-as körméretig.

Évente 3-4 szezonális kollekcióval, különlegességgel is készülünk vásárlóink számára, melyek csak az adott szezonban kaphatók.

2019-es nyári szezonban a “vásárlói nyomásnak” engedve elkészítettük első fürdőruha kollekciónkat, melynek sikerén felbuzdulva a következő években újabb és újabb darabokkal jelentkezünk.

A Daisy Dessous Fehérnemű élményt nyújt vásárlói számára, mert az igényes hölgyek egyediek szeretnének lenni és mi egyedi, minőségi fehérneműt kínálunk számukra.

Senki sem átlagos. Te sem vagy az, ha termékeink iránt érdeklődsz!

Ha Te is kipróbálnád ezt az élményt, nézd meg fehérneműinket webáruházunkban, vagy keresd fel valamely viszonteladó partnerünket.