Karácsonyi hangulat a ruha alatt is: a legjobb fehérneműk az ünnepekre

Elérkezett az év egyik legjobban várt időszaka: megkezdődik a karácsonyi hangolódás és ezzel együtt előkerülnek a kedvenc dekorációink, a karácsonyi fények és az ünnepi hangulatú ruhák is. Azonban nem kell, hogy a készülődés minden mozzanata látványos legyen, sokszor elég, ha csak mi és az arra érdemes személyek tudják a karácsonyi „titkunkat”.

A Daisy Dessous éppen ezért most elhozta azokat a fehérneműket, amelyekkel a ruha alatt is ünnepi díszbe öltözhetsz! Ráadásul ezekkel a darabokkal nem csak a hangulatot alapozhatod meg, de a kényelmedet is a nagy sürgés-forgásban.

Kifinomult ragyogás, kifinomult nőknek

Az Adél Ekrü kollekcióval nehéz lenne felvennie a versenyt bármely más fehérneműnek, ha elegáns és ünnepi hangulathoz méltó darabokat keresünk. A gyönyörű, önmagában mintás jacquard anyag apró, fénylő pöttyei diszkréten, mégis szemet gyönyörködtetően ragyogják be a fehérneműt.

Persze, a Daisy Dessous-nál tudjuk, hogy a külső nem minden: egy igazán jó melltartó kényelmi szempontból is meg kell, hogy állja a helyét, főleg ha a mozgalmas karácsonyi időszakról van szó. Az Ekrü kollekció alapját éppen ezért Adél fantázianevű termékünk adta, amely évek óta töretlen népszerűségnek örvend. Így tehát a professzionális kialakítás, a jól átgondolt teherelosztás és az egyedülálló méretválaszték ez esetben is nagy fókuszt kapott.

Előformázott és szabott kosárral is elérhető, amelyekből az utóbbi tökéletes választás abban az esetben, ha nagyobb méretekkel rendelkezel, hiszen megbízhatóan tart akár G kosárméret esetén is. Az anyag ráadásul erős, mosástűrő tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanakkor rendkívül gyengéd a bőrhöz.

Az alsónemű bizony nem játék…

Ha nem akarjuk végigfeszengeni az ünnepi asztalnál töltött időt, akkor jó, ha bölcsen választunk alsóneműt is. A kényelem ilyenkor ugyanis még központibb szerepet tölt be: három fogás és némi bejgli után biztosan meg fogja hálálni a testünk, ha nem a legszorosabb bugyinkat húztuk fel.

Éppen ezért kitűnő választás lehet egy magasabb derekú klasszikus alsó vagy féltanga, amely akkor is megfelelő „teret” hagy nekünk, amikor tele a hasunk – nem beszélve az esztétikai szempontról, hiszen nem túl kellemes látvány (és érzés), amikor az alsóneműnk több részre vág minket. A Daisy Dessous kínálatában számtalan magas derekú modellt megtalálsz, amelyek kiváló microfibra vagy pamut anyagból készültek, strapabíró, de rendkívül rugalmas gumírozással.

Szilveszter éjszaka

Az év egyik legjobb bulija, amit kár lenne tönkretenni egy kényelmetlen fehérneművel. Ha végigtáncolnád az éjszakát a kedvenc ejtett vállú vagy pánt nélküli ruhádban, akkor a legjobb választás előformázott, balkonette melltartónk, amelyben akkor is megbízhatsz, amikor „mozgalmas” az éjszakád. A fényesen csillogó mikroszálas anyag gondoskodik a kellemes, komfortos érzetről, míg a gömb formájú kosár a szép, közép állásba helyezett mellformáról.

Ráadásul mivel egy leakasztható pántos darabról van szó, ezért ez a melltartó ideális nem csak szilveszter éjszaka, de az év többi részében is, legyen szó akár egy irodai napról, akár a jövő évi nyaralásról.

Ha segítségre van szükséged a tökéletes méret kiválasztásához, akkor ITT találsz mérettáblázatot, ITT pedig egy szuper blogcikket a témában. Ha pedig ezt követően is bizonytalan vagy, akkor nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre!

A szerencsehozó piros

Akár hiszel a babonákban, akár nem, mókás ötlet lehet szerencsehozó célzattal fehérneműt húzni! Az olasz nők egy része ugyanis úgy hiszi, hogy a piros fehérnemű szilveszter éjszaka egyenes utat jelent a szerencsés új évhez!

Elizabeth kollekciónkban pedig garantáltan találsz majd olyan darabokat, amelyek meghozzák a kedvedet ahhoz, hogy szerencsébe öltözz!

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

2. A mellkas körmérete

Ez a terület közvetlenül a mell alatt helyezkedik el, és ez az adat az, amely a melltartó esetén megadja a „számos” méretet (pl. 85/B esetén a 85 a centiméterben mért körméretet jelöli).

A mellkas körméretét a mell alatt kell mérni, vízszintesen – ez lesz ugyanis az a terület, ahol a melltartód alátámasztja majd a melleidet. Ehhez a mérőszalagot óvatosan vezesd át a kezek alatt, elöl pedig fogd össze szorosan (de ne mélyeszd bele túlzottan a bőrödbe). Ha megvan a centiméteres adat, akkor máris megvan a számos méreted is, illetve a további számításokhoz szükséges adat.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

1. A mellbőség mérete

A mellbőség mérete pontosan a mellcsúcsnál mérendő, a mellbimbó vonalán. A mérőszalagot ehhez érdemes viszonylag lazán tartani, és nem belemélyeszteni a melleinkbe, hiszen ezzel csalóka eredményt kaphatunk. Fontos még arra is figyelni, hogy a mérőszalag a hátunkon is a mellbimbóval azonos vonalban legyen, hiszen így biztosíthatjuk csak, hogy a valós körméretet kapjuk meg.

Új kollekciónk

Fürdőruha kollekció 2024

Új

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!