Eleged van a kellemetlen pillanatokat okozó fürdőruhákból? Próbáld ki ezt a trükköt!

Egy rosszul megválasztott fürdőruha rengeteg kellemetlen pillanatot tud okozni a strandon vagy a nyaralás alkalmával. Azonban ha bölcsen választunk, akkor ezeket a kényelmetlen pillanatokat könnyedén elkerülhetjük.

A megoldás az imáinkra? A kosárméret alapján készült fürdőruha!

Miért nem kosárméret szerint készülnek a fürdőruhák?

Jogosan merülhet fel bennünk a kérdés: ha a melltartók kosárméret alapján vannak, akkor fürdőruhák miért nem? Nos, a legtöbb gyártó nem fordít kellő figyelmet a fürdőruhák professzionális kialakítására, így a kosárméretekre sem. Márpedig ez roppant fontos lenne egy fürdőruha felsőnél, főleg nagyobb méretek esetén.

Míg ugyanis a melltartóra rákerül egy vagy több ruharéteg (felső, pulóver stb.), a fürdőruhára nem. Tehát gyakorlatilag csak ez a réteg választja el a melleinket a külvilágtól. Ebbe néha ijesztő belegondolni, kiváltképp akkor, ha aktívak vagyunk a strandon: úszunk, labdázunk a gyerekkel vagy éppen valamilyen vízparti sportot játszunk. Hiszen ilyenkor még kritikusabb szerepet tölt be egy megfelelően illeszkedő, jó tartást biztosító darab.

Ezt a problémát hidalja át a kosárméret szerinti fürdőruha, amelynek számtalan előnye van. Vegyük most sorra ezeket!

1. Jobb tartást és nagyobb kényelmet nyújt

A kosárméret alapján készült fürdőruha gondoskodik róla, hogy te jobb tartást és a magasabb szintű komfortot élvezhess. Ezek a darabok általában jól átgondolt tervezés eredményei: pontosan illeszkednek és megfelelően tartják a melleket minden oldalon.

Mivel valamennyi kosárméret szerinti fürdőruhát professzionális fehérnemű gyártó készít, ezért amiatt sem kell aggódnod, hogy a szeretett fürdőruhád „cserben hagy” egy szezon után.

2. Tökéletesen illeszkedik

Minden nő teste egyedi, ezért akár két számbeli eltérés is mutatkozhat az alsó és a felső mérete között. Vegyük csak például a fordított háromszög testalkatot: erre az alkatra nagyobb mellméret és keskenyebb csípő jellemző. Így vajmi kicsi az esélye annak, hogy például egy M-es fürdőruha szett alul-felül egyaránt passzolni fog. Elképzelhető ugyanis, hogy a fordított háromszögnek L-es bikini felsőre és S-es bikini alsóra lenne szüksége. Egy kosárméret alapján gyártott fürdőruha áthidalja ezt a problémát.

2024-es fürdőruha kollekciónkat például rengeteg különböző kosármérettel és szabással elkészítettük, ezáltal a felsőből és az alsóból egyaránt ki tudod választani a számodra legideálisabbat.

3. Magabiztosabbá tesz

Amikor magabiztosak vagyunk a fürdőruhánkban, akkor az időtöltés is sokkal kellemesebb a strandon. Ehhez pedig nagyban hozzájárul egy kényelmes, előnyös darab, amelyben nem kell feszengenünk. Ráadásul a megfelelő kosárméret kiválasztásával maximális támogatást élvezhetünk, így nem fenyeget annak a veszélye, hogy kicsúszik a fürdőruhából a mellünk. Ez roppant jó szolgálatot tesz olyankor, amikor a gyerekkel játszunk vagy valamilyen aktívabb tevékenységet folytatunk.

Hogyan találd meg a tökéletesen passzoló bikini felsőt?

Általánosságban igaz, hogy az a méret lesz jó, amelyet melltartóból is hordasz. Tehát, ha 80D a méreted, akkor nagy valószínűséggel a fürdőruha felsőből is ez a méret fog passzolni. Azonban fontos figyelembe vennünk a különböző szabásokat is, hiszen ezek is nagy hatással lehetnek az összhangra. Ezzel kapcsolatban egyébként már megosztottunk egy szuper bejegyzést, ezt itt tudod elolvasni: Hogyan válaszd ki az alkatodhoz legjobban illő fürdőruhát?

Új kollekciónk

Fürdőruha kollekció 2024

Új

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!