A legjobb melltartók nyárra: hiánypótló lista

Nem könnyű dönteni, ha melltartóról van szó, és ez nyáron hatványozottan igaz. Ne látszódjon át a ruhán, ne bukkanjon ki a pánt és ne fülledjen be alatta a bőr – és így tovább. Mit tehetünk hát, ha jó döntést akarunk hozni?

Nos, először is begyűjtjük az információkat, majd tudatosan választunk! Legújabb bejegyzésünkben éppen ezért most bemutatunk néhány szuper darabot, köztük kettő ütős légáteresztős melltartót is! Ezekkel a típusokkal garantáltan felvértezed majd magadat a nyári szezonra!

A füllesztő pillanatokat hagyjuk meg a hálószobának

Az Elizabeth spacer melltartó nem véletlenül örvend ekkora népszerűségnek: légiesen könnyű kosara rendkívüli kényelmet tesz lehetővé. Puha, gyengéd a bőrhöz és ízlésesen formálja a melleket. Ráadásul egy kétrétegű lélegző textíliával készült, amely átengedi a levegőt, az izzadságot pedig kivezeti – így gondoskodva a felhőtlen (és száraz) pillanatokról a hőségben is!

Magabiztos vállvillantás

Prémium minőségű anyagok, lehengerlő elegancia és minden képzeletet felülmúló tartás. Az Elizabeth kollekció pánt nélküli melltartója a nyári hónapok kulcsfontosságú darabja. Hordhatod akár pánttal vagy pánt nélkül, átlagos hétköznapokon vagy éppen különleges alkalmakkor, ebben a melltartóban ugyanis minden pillanat gondtalan!

Tökéletes választás esküvői fehérneműnek is, hiszen teljes menyasszonyi szett állítható össze a kollekció darabjaiból, amelyeket ugyanaz az ízléses, finom csipke díszít. Változatos szabású bugyik és harisnyatartó is készült hozzá.

Ez egyébként egy korábbi modell, az Anabell pánt nélküli melltartó felturbózott változata, ami egyben azt is jelenti, hogy egy jól bejáratott, gyakorlatban is sokat bizonyított darabról van szó.

Nagy méretek, nagy kényelem

Bár a nagy méretek és a nagy kényelem elsőre furcsának tűnhet egy mondatban, azonban ha a Daisy Dessous-ról van szó, akkor ez közel sem elképzelhetetlen! Több mint 20 év szakértelmét ötvözzük fehérneműinkben, és ennek ékes példája Olívia melltartónk is. Ez a professzionálisan megtervezett darab nagyobb méretek és plus size alkat esetén is kitűnően tart, ráadásul a nyári melegben sem hagy cserben.

Szabott kosara kiváló minőségű mikroszálas anyagból készült, amely erős, mégis flexibilis. A széles vállpánt és a háromsoros hátsó kapocs kitűnő tehermentesítést tesz lehetővé, így te egész nap magabiztosan mozoghatsz anélkül, hogy a megfelelő tartás vagy komfort miatt kéne aggódnod.

Szeretnél jól dönteni az online fehérnemű rendelés során? Olvasd el korábbi bejegyzésünket: Hogyan vásárolj fehérneműt online? Íme a legjobb tippek!

Ha azonban így sem lesz jó a méret, akkor sem kell aggódnod: a Daisy Dessous-nak kérdés nélkül visszaküldheted a webshopban vásárolt fehérneműt (eredeti állapotában), és mi kicseréljük számodra a méretet vagy visszafizetjük az árát.

Kisebb méretek, praktikus részletek

Hanna spacer melltartó minden, amit egy nyári darabnak tudnia kell: könnyed, kényelmes, kosara pedig légáteresztő anyagból készült. Ezt a darabot extra méretekben nem gyártjuk, így azok számára tökéletes választás, akik kisebb, esetleg átlagos kebelmérettel rendelkeznek, de egy kényelmes és tartós darabot keresnek. Drapp színben szinte teljesen egybeolvad a bőröddel, varrás nélküli kosarának hála pedig nem ütnek majd át a ruhádon zavaró részletek.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

2. A mellkas körmérete

Ez a terület közvetlenül a mell alatt helyezkedik el, és ez az adat az, amely a melltartó esetén megadja a „számos” méretet (pl. 85/B esetén a 85 a centiméterben mért körméretet jelöli).

A mellkas körméretét a mell alatt kell mérni, vízszintesen – ez lesz ugyanis az a terület, ahol a melltartód alátámasztja majd a melleidet. Ehhez a mérőszalagot óvatosan vezesd át a kezek alatt, elöl pedig fogd össze szorosan (de ne mélyeszd bele túlzottan a bőrödbe). Ha megvan a centiméteres adat, akkor máris megvan a számos méreted is, illetve a további számításokhoz szükséges adat.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

1. A mellbőség mérete

A mellbőség mérete pontosan a mellcsúcsnál mérendő, a mellbimbó vonalán. A mérőszalagot ehhez érdemes viszonylag lazán tartani, és nem belemélyeszteni a melleinkbe, hiszen ezzel csalóka eredményt kaphatunk. Fontos még arra is figyelni, hogy a mérőszalag a hátunkon is a mellbimbóval azonos vonalban legyen, hiszen így biztosíthatjuk csak, hogy a valós körméretet kapjuk meg.

Új kollekciónk

Fürdőruha kollekció 2024

Új

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!