3+1 nélkülözhetetlen alsónemű az évre

Az új év eljövetelével szeretünk változtatásokat eszközölni az életünkben. Van, aki a ruhatárát frissíti fel, van, aki a korábbi gondolkodásmódját. Bárhogy is legyen, egy közös: mindannyian törekszünk a jobbra és az újra. Magyar prémium fehérneműgyártóként pedig mi is pontosan így vagyunk ezzel. Éppen ezért a Daisy Dessous most elhozta azokat az alsóneműket, amelyek a különleges alkalmakon és a szürke hétköznapokban egyaránt megállják a helyüket!

1. Klasszikus szabás, klasszikus elegancia

Az Elizabeth spacer melltartó nem véletlenül örvend ekkora népszerűségnek: légiesen könnyű kosara rendkívüli kényelmet tesz lehetővé. Puha, gyengéd a bőrhöz és ízlésesen formálja a melleket. Ráadásul egy kétrétegű lélegző textíliával készült, amely átengedi a levegőt, az izzadságot pedig kivezeti – így gondoskodva a felhőtlen (és száraz) pillanatokról a hőségben is!

A különleges, önmagában mintás jaquard anyagnak köszönhetően ezek a fehérneműk extra strapabíróak, így biztosítva azt, hogy több mosás alkalmával is szép, újszerű maradjon a fehérneműd (persze, itt sem mindegy a „hogyan”: a fehérnemű szépségének megőrzéséről ITT tudsz bővebben olvasni).

2. Láthatatlan alsónemű, látható ragyogás

Egy láthatatlan, mégis érezhető támogatást nyújtó melltartóhoz egy láthatatlan, de látható ragyogást biztosító alsónemű dukált! Éppen ezért az Anabell kollekció részeként készült egy szuper alapdarab is, az Anabell tanga.

Ez egy egyszerű, de nagyszerű darab, amely drapp színben szinte teljesen láthatatlan, bármilyen ruhát is viseljünk. A hozzá tartozó leakasztható pántos Anabell melltartó pedig tökéletesen kiegészíti az alsót. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a melltartó kiemelkedő tartást biztosít pánt nélkül is, így akár egy lagzin vagy áttáncolt éjszakán is megbízható társ!

3. A nélkülözhetetlen alapdarab

Az Olívia maxi alsónemű bizonyosan nélkülözhetetlen a fehérneműs fiókunkból, ha szeretjük a kényelmes, egyszerű darabokat. Fekete színben kiváló választás a menstruáció idejére is: remek szabásának, rugalmas, csipke nélküli anyagának hála rendkívül gyengéd a bőrhöz, nem szorít és egész napos kényelmet biztosít. Nagy méretválasztékban elérhető (akár 4XL), így a plus size alkatú hölgyek is megtalálják az ideális méretet.

Ne feledd, az alsóneműd az a „textildarab”, ami közvetlenül érintkezik az intim területeiddel, ezért fontos, hogy ne csak a dizájn játsszon szerepet a választásodnál.

+1 A forró éjszakákra vagy a cheeky mindennapokra

Az Elizabeth kollekció részeként készült csipkés brazil tanga egy hazai és nemzetközi trendeket követő darab, amely több, a kollekcióban elérhető fehérneművel is kombiálható, legyen szó akár egy légáteresztő kosarú spacer melltartóról, egy push-up melltartóról vagy egy elegáns kombinéről. Az elülső részen csipkés tanga hátul sima felületű, dupla rétegű micro anyagból készült, így extra gumírozás nélkül is kiválóan tart, mialatt kényelmes érzetet biztosít a fenékrészen.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

2. A mellkas körmérete

Ez a terület közvetlenül a mell alatt helyezkedik el, és ez az adat az, amely a melltartó esetén megadja a „számos” méretet (pl. 85/B esetén a 85 a centiméterben mért körméretet jelöli).

A mellkas körméretét a mell alatt kell mérni, vízszintesen – ez lesz ugyanis az a terület, ahol a melltartód alátámasztja majd a melleidet. Ehhez a mérőszalagot óvatosan vezesd át a kezek alatt, elöl pedig fogd össze szorosan (de ne mélyeszd bele túlzottan a bőrödbe). Ha megvan a centiméteres adat, akkor máris megvan a számos méreted is, illetve a további számításokhoz szükséges adat.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

1. A mellbőség mérete

A mellbőség mérete pontosan a mellcsúcsnál mérendő, a mellbimbó vonalán. A mérőszalagot ehhez érdemes viszonylag lazán tartani, és nem belemélyeszteni a melleinkbe, hiszen ezzel csalóka eredményt kaphatunk. Fontos még arra is figyelni, hogy a mérőszalag a hátunkon is a mellbimbóval azonos vonalban legyen, hiszen így biztosíthatjuk csak, hogy a valós körméretet kapjuk meg.

Új kollekciónk

Fürdőruha kollekció 2024

Új

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!