ADEL

EKRÜ MINIKOLLEKCIÓ

ADEL
ekrü minikollekció

Népszerű termékek megfűszerezve

Adél fantázianevű kollekciónk termékei évek óta a népszerű fehérneműk közé tartoznak, mert mind szabásuk mind anyaghasználatuk lehetővé teszi a mindennapi használatot.

A magában mintás, jaquard anyagot szőtt körminta teszi különlegessé. A gyönyörű, világos ekrű szín rengeteg ruhához kombinálható. Az anyag nagyon erős, a bőrt mégsem írritálja, nem izzasztó.

A fehérneműk az évek során bizonyítottak. Strapabíró kialakításúak, sok mosást és rengeteg használatot kibírnak, nem kell havonta újat vásárolni. 

Daisy Dessous Fehérnemű az igényes hölgyek fehérneműje

Nagy méretben varrott kosárral

Adél kollekciónk kedvelt melltartója a varrott kosarú modell, mely nagy méretekben is gyártható, egészen G kosárméretig vagy kis kosárral de nagy körméretig.

Emiatt az extra méretekkel rendelkező hölgyek körében rendkívül népszerű.

Hát része megfelelően széles, kosara nem teljesen zárt, így szolíd dekoltázst képez.

Klasszikus vonalú alsó ha azt szereted

A klasszikus kialakítású alsó kedvelőknek készült az oldalán erősítéssel készített alsó. Eleje pöttyös elasztikus anyagból, feneke sima elasztikus anyagból készült. Nagyon kedvelt, kényelmes és strapabíró alsó, melyet egész nap hordhatsz.

S – XXL méretben készül.

A tanga kedvelőinek

Elegáns tanga azoknak a hölgyeknek, akik az egyszerű tanga fazonú alsókat kedvelik vagy szűk nadrág alatt viselik. A teljes bugyi a magában mintás elasztikus mikro anyagból készült.

S – XXXL méretben készül.

Látogass el egy üzletbe még ma!

Kérd a méretedben, próbáld fel és élvezd a kényelmet egész nap