Valery Big Spacer kollekció

Hozd a legjobb formádat minden pillanatban!

A Valery Big légáteresztős melltartó kifutó termék. Helyette készítjük ugyanezzel a fazonnal, de más csipkével:

Mintha rajtad sem lenne

Te sem szeretnél választani a megjelenésed és a kényelem között? Nem is kell, hiszen az Elizabeth kollekció elhozza számodra mindkettőt! A kollekció részeként készült spacer melltartó egy vékony, a szivacshoz tapintásra nagyon hasonló, kétrétegű lélegző textíliával lett ellátva. Ez a speciális anyag gondoskodik arról, hogy a melegebb napokon is fellélegezhess, így kiélvezve a maximális komfortot.

Bélelt kosarú, mégsem kemény, így a bőröd számára is kellemes érzetet biztosít. Széles vállpántja tehermentesíti a válladat, míg a három soros hátsó kapocs biztos rögzítést ad. Előformázott, push-up nélküli kosara szép, természetes mellformát eredményez. A kosarán kívül mindenhol csipkével díszített. Rendkívül nagy méretválasztékban elérhető, B-C-D-E-F-G kosárméretekben.

Nézd meg az Valery Big 2 kollekciót a webshopban!

Full coverage – teljes fedéssel a tökéletes megjelenésért

Full coverage típusú kosarával a Valery Big Spacer kitűnő választás nagyobb méretek vagy plus size alkat esetén is! A középre húzott vállpántok és a kosár szabása gondoskodik róla, hogy a melltartó tökéletesen illeszkedjen a melleidhez, mialatt biztonságos, hatékony tartást nyújt. Varrás nélküli formakosara szép mellformát és szolid dekoltázst eredményez, ezáltal mindennapi viseletre is kiválóan alkalmas. Sima felületének hála a kosár ráadásul nem látszik át vékonyabb felsőkön sem.

Átgondolt részletek

A vastag, 20 mm-es vállpánt és a széles, három soros hátsó kapocs rendkívül jó teherelosztást eredményez, így garantálva számodra az egész napos komfortot. Emellett a pánt kevésbé hajlamos a csavarodásra, ezáltal pedig nem vág be, nem szorít. A gyönyörű, egyedi csipkedíszítés a vállpántokon és az oldalsó-hátsó pánton kapott helyet.

Legyen teljes a szett egy szexi féltangával

Nem teljes a szett a gyönyörű, melltartóhoz készült Valery bugyi nélkül! Ez a kényelmes, mégis érzéki darab féltanga kialakítással készült, így szépen kiemeli a fenék természetes formáját. A csipke díszítés mellett egy gyönyörű tüll díszítést is kapott az alsó vonalon, ami igazán különleges hatást kelt.

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Látogass el viszonteladó partnereink üzletébe!

Kérd a méretedben, próbáld fel és élvezd a kényelmet egész nap.

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!

nyil
nyil