Tökéletes alsónemű? Mutatjuk az alkatodhoz legjobban illő fazonokat!

Minden alkatnak megvannak a maga szépségei, viszont tisztában kell lennünk az „erősségeinkkel”, ha szeretnénk ezeket diszkréten (vagy épp nem diszkréten) kihangsúlyozni. Így van ez egy jól megválasztott alsóneműnél is, ami az egész napos komfort mellett a magabiztosságunkra is jó hatással lehet. Mutatjuk a legjobb fazonokat ahhoz, hogy neked is dagadhasson az önbizalmad bármilyen alkatod is van!

Ahány ház, annyi szokás…

Fontos megemlítenünk már az elején, hogy az alsónemű választás során a legkülönfélébb szempontok érvényesülhetnek egyénenként. Rengeteg szubjektív vélemény és elképzelés lehet arról, hogy mit tartunk szexinek vagy éppen kényelmesnek. Éppen ezért érdemes pár kérdést megfontolni, mielőtt választunk:

  1. Valamilyen különleges alkalomra keresel alsóneműt? Például esküvői vagy estélyi ruha alá, vagy csak a hétköznapokra?
  2. Melyek azok a jellemzők, amelyek kényelmetlenné tesznek számodra egy alsóneműt? Például anyag, varrás vagy szabás tekintetében. Itt érdemes a korábbi „élményeinkre” gondolni.
  3. Melyek azok a területek a testeden, amelyeket szeretnél kihangsúlyozni, és esetleg melyek azok, amelyeket szeretnél korrigálni egy megfelelő alsóneművel?

Forrás: baremarriage.com

„O” vagy „alma” testalkat

Az alma testalkat örökös problémája a lecsúszó, túl szoros (vagy éppen túl laza) fehérnemű, amely nem biztosít kellő tartást ott, ahol szeretnénk, és felfedi azokat a területeket, amelyeket el szeretnénk rejteni. Éppen ezért lehet ideális választás a magas derekú vagy maxi bugyi, amely tökéletes tartást és formát biztosít – ráadásul már egyre több vadítóan szexi darab is elérhető belőlük!

Ha más fazont szeretnél választani, akkor ne félj attól, hogy kipróbálj nagyobb méreteket is! Lehet, hogy egy M vagy L is passzol rád, de ha más szabásról van szó, akkor sokkal nagyobb a „lecsúszó” fehérnemű veszélye. Szerencsére a Daisy Dessous-nál extra nagy méreteket is megtalálsz valamennyi típusból.

Tökéletes alsónemű? Mutatjuk az alkatodhoz legjobban illő fazonokat!

Az „egyenes” testalkat

Az „egyenes” testalkatúak általában minimális ívekkel rendelkeznek, így nekik valamivel könnyebb fehérneműt választani, mint a bizonyos területeken erőteljesebb vonalakkal rendelkező hölgyeknek. A tanga ideális választás lehet, hiszen a kisebb, esetleg laposabb feneket is szépen kiemeli szabásának köszönhetően.

A klasszikus alsó és a francia alsó szintén jó választás, ha a több fedést preferálod: a magasabb szabásúak optikailag kicsit növelik a csípőterület nagyságát, míg az alacsonyabb szabásúak optikailag csökkentik – így ez azon múlik, hogy milyen hatást szeretnél elérni.

Tökéletes alsónemű? Mutatjuk az alkatodhoz legjobban illő fazonokat!

Homokóra

A „homokóra” napjainkban az egyik legvágyottabb testalkat, hiszen ez általában ívelt formát jelent, vagy ahogyan sokan ismerjük: 90-60-90-es méreteket. Azonban mint minden testalkatnál, itt is adódhatnak bugyiválasztási nehézségek.

Mivel a „homokóra” esetén általában nagyobb a derék és ágyék közötti távolság, ezért a maxi alsók igazán jó választásnak bizonyulnak, nem csak a magasabb szabás miatt, de a csípő és a derék kihangsúlyozását illetően is. De épp így tökéletes választás egy magasabban szabott tanga vagy féltanga is. Fontos azonban ügyelni a megfelelő méretre, hiszen a telt, széles csípő miatt egy kisebb méretű, alacsony szabású alsó a nem kívánt helyen oszthat minket „két részletre”, ami például egy leggingsnél vagy egy nyári ruhánál nem túl esztétikus.

alsónemű

„Körte” vagy háromszög testalkat

A „körte” testalkatnál megtöbb esetben ugyanazok a szempontok érvényesülnek, mint a homokóránál – ha alsónemű választásról van szó. A különbség náluk a melltartó választásnál mutatkozik meg. Éppen ezért, ha te is a „körték” táborát erősíted, akkor egy maxi alsó vagy egy magasított derekú tanga vagy féltanga tökéletes opció.

féltanga ráadásul nem csak a megfelelő komfortot biztosítja, de roppant erotikus megjelenést is kölcsönöz, hiszen tökéletesen emeli ki a „körte” és a „homokóra” teltebb fenekét

Tökéletes alsónemű? Mutatjuk az alkatodhoz legjobban illő fazonokat!

„Fordított háromszög” testalkat

A „fordított háromszög” testalkat általában hasonló alsónemű választást kíván meg, mint az „egyenes”, hiszen a csípő és a fenék rész ez esetben is kisebb, kevésbé ívelt. Ha a „fordított háromszögek” táborát erősíted, akkor számodra az alacsonyabb szabású tanga, a féltanga és a kisebb fedést nyújtó klasszikus alsó az ideális választás, hiszen így jobban kiemelheted a fenekedet.

alsónemű
Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

1. A mellbőség mérete

A mellbőség mérete pontosan a mellcsúcsnál mérendő, a mellbimbó vonalán. A mérőszalagot ehhez érdemes viszonylag lazán tartani, és nem belemélyeszteni a melleinkbe, hiszen ezzel csalóka eredményt kaphatunk. Fontos még arra is figyelni, hogy a mérőszalag a hátunkon is a mellbimbóval azonos vonalban legyen, hiszen így biztosíthatjuk csak, hogy a valós körméretet kapjuk meg.

Új kollekciónk

Fürdőruha kollekció 2024

Új

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!