Olívia kollekció

Letisztult megjelenés egy kis csipkével fűszerezve!

Kollekció darabjai:

  • előformázott melltartó
  • klasszikus alsó (csipkével vagy csipke nélküli változatban)
  • magas derekú maxi klasszikus alsó (csipkével vagy csipke nélküli változatban)

Színek:

fehér, drapp, fekete

Nézd meg az Olivia kollekciót a webshopban!

Szivacs formakosár a kifogástalan megjelenésért

Az előformázott szivacskosár nem véletlenül örvend ekkora népszerűségnek manapság: ez a kosártípus rendkívül sokoldalú felhasználási lehetőségeket kínál. Éppen ezért döntöttünk szivacs formakosár mellett az Olívia kollekció megtervezésekor. Így jött létre ez az ízléses, letisztult melltartó, amely mind funkcionálisan, mind pedig design szempontjából megállja a helyét!

A szabott kosárral szemben itt nem használtunk varrásokat a kosár összeállításánál, ezért az Olívia melltartó szinte láthatatlan a ruha alatt. Tökéletes hétköznapi viseletként, hiszen kialakításának hála szép mellformát és szolid dekoltázst eredményez. A diszkrét csipkedíszítés a kosár közötti pici háromszögben, valamint a hátrészen, egy keskeny sávban jelenik meg, így nem üt át a szűkebb ruhákon sem, mégis elegánssá varázsolja a melltartót.

Extra méretekben is

Az extra méretekben is elérhető Olívia melltartó anyaghasználatában a flexibilis és erős mikro dominál, így nagyobb kebelméret és plus size alkat esetén is megfelelően tart és megőrzi feszességét. Az optimális szélességű vállpánt a tehermentesítésről, míg a három soros hátsó kapocs a biztos rögzítésről gondoskodik. A strapabíró kialakítás ellenére a melltartó kitűnő komfortérzetet nyújt egész napos viselet során is. Előformázott kosárral, push-up nélkül, B-től G kosárméretig gyártjuk.

Klasszikus alsó csipke nélkül

Ha a letisztult, extra komfortos alsókat kedveled, akkor az Olívia kollekcióban biztosan megtalálod az új szerelem-darabot! Ez a klasszikus vonalú alsó a melltartóval azonos, rugalmas mikroszálas anyagból készült, amely stílusában és színében is tökéletesen passzol az Olívia melltartóhoz. Az átgondolt szabás és a finom vonalak gondoskodnak róla, hogy te minden pillanatban magabiztosan mozoghass az alsóneműdben! A derékrészen fényes, mégis diszkrét gumírozással, míg a láb és fenékrészén rejtett gumival készül. Egyedülállóan széles méretválasztékban, S-től egészen 4XL méretig elérhető.

Klasszikus alsó csipkével

Egy klasszikus alsó is lehet elegáns és sejtelmes! Ennek pedig ékes példája az Olívia kollekció csipkével készült változata, amely kétoldalt húzódó csipkebetoldással készült. Ezzel az alsóneművel letisztult megjelenést élvezhetsz, mégis belecsempészhetsz egy kis extra érzékiséget a mindennapokba! A fenékrész csipke nélkül, rejtett gumírozással készült, így kitűnő komfortérzetet biztosít. A csipke nélküli változathoz hasonlóan, ez is S-től 4XL méretig elérhető.

Maxi klasszikus alsó csipke nélkül

Élvezd ki az egész napos kényelmet az Olívia maxi bugyikkal! Ez az extra széles oldalú és extra magasra felnyúló klasszikus vonalú alsó egy igazi nélkülözhetetlen alapdarab! Tökéletes választás, ha a szolid alakformálás a cél, hiszen takarja a hasat és a derék egy részét is. S-től 4XL méretig készítjük, így plus size alkat esetén is ideális.

Maxi klasszikus alsó csipkével

A klasszikus maxi alsó egy kis csipkével megfűszerezve! A maxi bugyik egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek sokunk örömére, hiszen ezek a hasat elfedő darabok előnyösen formálják az alakot. Ezen az alsón ráadásul egy különleges csipkeberakás is megjelenik, amely látványos, optikailag karcsúsító hatást eredményez. S-től 4XL méretig elérhető.

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Látogass el viszonteladó partnereink üzletébe!

Kérd a méretedben, próbáld fel és élvezd a kényelmet egész nap.

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!

nyil
nyil