Natasa kollekció

A legjobb társ a nyári pillanatokban

A kényelem, amire mindig is vágytál

A 2024-es Natasa kollekció hozzád is elviszi a prémium kategóriás fehérnemű élményét. A Daisy Dessous kiemelkedő szakértelme összpontosul ebben a kivételes kollekcióban, amely gondos tervezés eredménye. Különleges, finom anyag, egyedülálló komfort és elegáns, szemet gyönyörködtető dizájn jellemzi ezeket a melltartókat. A légáteresztő kosár kiváló támogatást nyújt a nyári hőségben, hiszen biztosítja a bőr számára a megfelelő szellőzést. A melltartó gyönyörű ekrü színben ragyog, a kosár felületén pedig egy egyedi, gyárilag rádolgozott csipke is helyet kapott.

Kollekció darabjai:

  • Légáteresztő melltartó merevítővassal

  • Légáteresztő melltartó merevítővas nélkül

Nézd meg a Natasa kollekciót a webshopban!

Légáteresztő melltartó merevítővassal

Lélegezz fel ebben a könnyed, exkluzív darabban, amely valósággal beragyogja majd a napodat. A Natasa melltartó puha, légáteresztő anyagból készült, így felvértezve téged az izzasztó pillanatokra is. A lélegzetelállító ekrü szín és a halványan csillogó csipke virágminta kifinomult megjelenést kölcsönöz ennek a különleges darabnak. A kisebb méretek 15 mm-es vállpánttal és 30 mm-es kétsoros hátsó kapoccsal, a nagyobb méretek 18 mm-es vállpánttal és 38 mm-es kétsoros hátsó kapoccsal készültek. Ez lehetővé teszi, hogy a melltartó a te adottságaidhoz igazodjon, és biztosítsa az optimális teherelosztást nagyobb méretek esetén is. Ez a darab egyszerre hozza el számodra a vágyott komfortot és tartást.

Komfort és tartás merevítővas nélkül

Gondtalan nyári pillanatokról álmodozol? Akkor add meg a testednek a lehető legnagyobb luxust: a felülmúlhatatlan kényelem érzését. A Natasa merevítővas nélküli melltartó neked sem hiányozhat a fehérneműs fiókodból, ha a komfort számodra is elsőbbséget élvez. Ez a merevítővas nélküli változat pontosan megegyezik a Natasa merevítős változatával, mindössze némi varrás-technikai eltérés van a két melltartó között. Ez ugyanis azt a célt szolgálja, hogy a melltartó merevítő nélkül is kiválóan tartson. Erősített vállpántjának hála ráadásul ez a darab kitűnő teherelosztást tesz lehetővé, ezáltal gondoskodva az egész napos kényelemről. Élvezd a könnyed, légáteresztő anyag lágy érzését, és felejtsd el azt, hogy egyáltalán van rajtad melltartó!

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Látogass el viszonteladó partnereink üzletébe!

Kérd a méretedben, próbáld fel és élvezd a kényelmet egész nap.

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!

nyil
nyil