Mit mond el rólad és a személyiségedről a fehérneműd?

Ha megkérdezel egy nőt arról, hogy milyen hatással van rá a ruha alatt viselt fehérnemű, akkor nagy valószínűséggel azt fogja mondani, hogy a választott darab nagyban meghatározza az aktuális hangulatát és közérzetét. És ez nem véletlen: a megfelelő fehérnemű pozitív hatással lehet nem csak az önbizalmunkra, de a tartásunkra és a mozgásunkra is – ezzel felfedve, kik vagyunk.

De vajon mit árulnak el a személyiségünkről a különböző darabok és színek? Legújabb bejegyzésünkből most megtudhatod!

Romantika és kifinomultság: a fehér

Ha fehérneműről van szó, akkor a fehér még mindig a legnépszerűbb színek között van. És ez nem véletlen: ezt a színt ugyanis azok a nők preferálják, akik kifinomultak és klasszikusak. Képesek elcsábítani bárkit egy egyszerűbb ruhában vagy fehérneműben is, hiszen magabiztosságuk belülről fakad, így nem gondolják, hogy valamilyen extrém színnel kéne kitűnniük. Nem véletlen hát, hogy aki a fehér fehérneműre esküszik, az általában nem szívesen mond le erről a színről még akkor sem, ha az adott ruhadarab megkívánná.

Tüzes piros

Ha a piros fehérneműre gondolunk, akkor valószínűleg mindannyiunknak a „csábítás” szó jut először eszébe – vagy legalábbis egy ezzel rokonértelmű szó. A piros fehérnemű tele van energiával, így általában az is, aki viseli: szenvedélyt, szexuális magabiztosságot sugall és rendkívüli hatást gyakorol az érzékekre. Úgy tartják, hogy aki pirosat visel, az tisztában van az adottságaival és szereti a figyelmet – amiből legtöbbször sokat is kap.

Időtlen stílus, erős karakter: a fekete

Bár a feketét (a gyász és a halál miatt) általában negatívan ítélik meg, valójában egy rendkívül beszédes színről van szó. A fekete fehérnemű vakmerő, mégis kifinomult személyiségre vall. Időtlen stílusról, érettségről és erős karakterről árulkodik. Nem volna meglepő tehát, ha egy okos és céltudatos üzletasszony fekete fehérneműben pompázna a business szettje alatt. A fehérneműnk ilyen értelemben a „titkos fegyverünk”, hiszen csak mi látjuk és tudjuk, hogy milyen, mégis nagy hatással lehet az önbizalmunkra.

Harisnyatartó és combfix

Legyenek bármilyen preferenciáink, bármilyen testi adottságaink vagy demográfiai jellemzőink, a harisnyatartó és a combfix bármelyikőnknek ott lapulhat a fehérneműs fiókjában – arra az esetre, ha… Ezek a vagány kiegészítők hordoznak magukban valamiféle vintage bujaságot és klasszikus feminin hangulatot, amely az 1940-1950-es évek Hollywood-ját és annak csillogását idézi. Azok a nők, akik birtokolnak ilyen extra kiegészítőket, általában merészek és magabiztosak, és nem félnek megmutatni a „vad” oldalukat.

Harmónia és kényelem: klasszikus alsó, merevítő nélküli melltartó és így tovább…

A magabiztosság a legszexibb – tartja a mondás, és valóban rendívül sok igazságot hordoz ez a kijelentés. Meglepődnénk ugyanis hány olyan nő van, aki a mi szubjektív véleményünk alapján – kívülről nézve – tökéletes adottságokkal és stílussal lett megáldva, mégsincs önbizalma. Ezzel szemben biztosan te is találkoztál már olyan személlyel az életedben, aki sugárzott, és valamiféle elemi energiát árasztott – nos, ezek a nők (vagy férfiak) sok esetben nem a fizikai adottságaik miatt ilyen magabiztosak, hanem mert harmóniában vannak önmagukkal.

Éppen ezért az egyszerűbb, „hétköznapi” fehérneműt viselő hölgyek számos esetben rendelkeznek ezekkel a pozitív tulajdonságokkal és energiákkal, hiszen tudják a „titkot”: a kényelem és az önmagunkkal való külső és belső megbékélés, ami végső soron számít.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

2. A mellkas körmérete

Ez a terület közvetlenül a mell alatt helyezkedik el, és ez az adat az, amely a melltartó esetén megadja a „számos” méretet (pl. 85/B esetén a 85 a centiméterben mért körméretet jelöli).

A mellkas körméretét a mell alatt kell mérni, vízszintesen – ez lesz ugyanis az a terület, ahol a melltartód alátámasztja majd a melleidet. Ehhez a mérőszalagot óvatosan vezesd át a kezek alatt, elöl pedig fogd össze szorosan (de ne mélyeszd bele túlzottan a bőrödbe). Ha megvan a centiméteres adat, akkor máris megvan a számos méreted is, illetve a további számításokhoz szükséges adat.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

1. A mellbőség mérete

A mellbőség mérete pontosan a mellcsúcsnál mérendő, a mellbimbó vonalán. A mérőszalagot ehhez érdemes viszonylag lazán tartani, és nem belemélyeszteni a melleinkbe, hiszen ezzel csalóka eredményt kaphatunk. Fontos még arra is figyelni, hogy a mérőszalag a hátunkon is a mellbimbóval azonos vonalban legyen, hiszen így biztosíthatjuk csak, hogy a valós körméretet kapjuk meg.

Új kollekciónk

Fürdőruha kollekció 2024

Új

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!