Maximális komfort a munkahelyen és azon kívül: 7 melltartó 7 napra

„Mit vegyek fel? Jó lesz ez a melltartó ez alá az ing alá? Biztosan passzol a felső a nadrágomhoz?” Átlagos mondatok egy nő átlagos napjából. Nem hiába, megjelenésünk jelentős hatást képes gyakorolni az önbizalmunkra és az általános közérzetünkre. Persze, a jó megjelenés a kényelmi faktor teljesülése nélkül mit sem ér. A Daisy Dessous éppen ezért most a 7 napra 7 olyan melltartót hozott el, amelyben maximális komfortot élvezhetsz.

Pörgős hétfő

Ha egy zsúfolt, pörgős hétfőről van szó, akkor bizony nem viselhetünk akármit. Ebben az óriási zsongásban ugyanis már csak egy lehetne kellemetlenebb: ha még a melltartó pántunk is folyamatosan lecsúszna. Ezt azonban az Adél Ekrü darabjával szerencsére nem kell átélned, hiszen erős, mégis rugalmas vállpánttal készült, ráadásul roppant kényelmes és roppant elegáns kivitelben.

Sima kedd egy sima melltartóban

Kedden még javában zajlanak az események: sok az elintéznivaló a munkában és azon kívül is. De egy maximálisan támogató melltartóval könnyedén veheted az akadályokat a hét „második hétfőjén” is. Ehhez Olívia kollekciónk gyönyörű, letisztult darabjai biztosan készséggel asszisztálnak majd. Kitűnő választás ing, ruha és vékonyabb felső alá is, hiszen a kosár felülete sima, így gyakorlatilag láthatatlan. Ráadásul ez a típus extra nagy méretekben is kapható.

Nagy levegő, szerda!

Szerdán valamivel könnyebbé válik az élet, hiszen tudjuk, eltelt majdnem a hét fele – legalábbis a hétköznapok fele. A fellélegzéshez pedig egy lélegző melltartó dukál. A négy évszak minden napján kiválóan teljesítő Valery Big Spacer tökéletes választás a hidegebb és melegebb időkre is. Szintén elérhető extra nagy méretekben is, így mindenki megtalálhatja az alkatához maradéktalanul illeszkedő darabot. Segítséget a méretválasztáshoz ITT találsz.

Kispéntek: csütörtök

Fokozódik a hangulat, úgyhogy ez megmutatkozhat a fehérneműnkben is: legújabb Adél Terrakotta kollekciónk jacquard mintás melltartója biztosan segít elkezdeni ezt a hangolódást. Előformázott és szabott kosárral is elérhető – utóbbi kiváló választás a nagyobb kebelmérettel rendelkezőknek, míg előbbi a dekoltázst emeli ki jobban.

Hurrááááá péntek!

„Nem fog lecsúszni pánt nélkül?”. Van egy jó hírünk: nem! Anabell melltartónk ugyanis akkor is rajtad marad, ha úgy döntesz, hogy ma pánt nélkül táncolod át az éjszakát! Csak a lábadra vigyázz, hogy azt le ne táncold!

Sokat ígérő szombat

Hétvégi kiruccanás, romantikus vacsora vagy kirándulás? Ehhez minden bizonnyal univerzális darab(ok)ra van szükséged, ezt pedig az Elizabeth kollekció biztosan tudja. Legyen szó akár push-up-os változatról, akár bélés nélküli darabról vagy finoman párnázottról, itt garantáltan megtalálod az új kedvenc melltartódat! Vigyázat: extra kényelmes!

Lazítós vasárnap

Ugyan miért erőltetnénk meg magunkat vasárnap BÁRMIVEL? Erre a napra éppen ezért két ütős javaslatunk van, az egyik a semmi, vagyis a melltartó-mentes nap, a másik pedig a szuper kényelmes, bélés nélküli Mary pamut melltartónk! Ebben a puha, légiesen könnyed darabban te is kiélvezheted a vasárnap délutáni sziesztát!

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

2. A mellkas körmérete

Ez a terület közvetlenül a mell alatt helyezkedik el, és ez az adat az, amely a melltartó esetén megadja a „számos” méretet (pl. 85/B esetén a 85 a centiméterben mért körméretet jelöli).

A mellkas körméretét a mell alatt kell mérni, vízszintesen – ez lesz ugyanis az a terület, ahol a melltartód alátámasztja majd a melleidet. Ehhez a mérőszalagot óvatosan vezesd át a kezek alatt, elöl pedig fogd össze szorosan (de ne mélyeszd bele túlzottan a bőrödbe). Ha megvan a centiméteres adat, akkor máris megvan a számos méreted is, illetve a további számításokhoz szükséges adat.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

1. A mellbőség mérete

A mellbőség mérete pontosan a mellcsúcsnál mérendő, a mellbimbó vonalán. A mérőszalagot ehhez érdemes viszonylag lazán tartani, és nem belemélyeszteni a melleinkbe, hiszen ezzel csalóka eredményt kaphatunk. Fontos még arra is figyelni, hogy a mérőszalag a hátunkon is a mellbimbóval azonos vonalban legyen, hiszen így biztosíthatjuk csak, hogy a valós körméretet kapjuk meg.

Új kollekciónk

Fürdőruha kollekció 2024

Új

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!