Karácsonyi kisokos: hogyan ajándékozz fehérneműt szíved választottjának

Hamarosan itt a karácsony, így lassan, de biztosan elkezdjük törni a fejünket, hogy mit is adhatnánk szívünk választottjának ezen a jeles ünnepen. Ugyan a fehérnemű ajándékozástól sokan visszariadnak, néhány egyszerű szabályt követve biztosak lehetünk benne, hogy jó döntést hozunk. Lássuk hát, mik ezek a nélkülözhetetlen lépések!

Az első Ő legyen

Bármennyire is csábítóan hangzik az ötlet, hogy kényed-kedved szerint bújtasd bele kedvesedet valamilyen neked tetsző darabba, szögezzük le: ez elsősorban nem rólad szól. Ráadásul párod is értékelni fogja, ha látja, hogy az ő ízlésének és igényeinek megfelelő darabot választottál. Az együtt töltött idő így meghitt és harmonikus lehet, hiszen ő jól fogja magát érezni az új fehérneműjében, te pedig gyönyörködhetsz a kedvesedben.

A megfelelő méret kiválasztása

Ha fehérneműről van szó, akkor a megfelelő méret kiválasztása kritikus pont. Szerencsére a Daisy Dessous-nál nem kell aggódnod emiatt: ügyfélszolgálatunkon készséggel állunk rendelkezésedre bármilyen kérdésed merülne fel a méretet vagy a termékeinket illetően. Nálunk nincs „tabu” vagy éppen ciki kérdés, bármiben szívesen segítünk neked annak érdekében, hogy a lehető legjobb döntést tudd meghozni.

Az ideális stílus

A megfelelő stílust eltalálni nem mindig könnyű feladat, azonban egy kis szemfülességgel viszonylag egyszerűen belőhetjük kedvesünk preferenciáit. Legtöbbször egyszerű és kényelmes típusokat látunk rajta? Vagy esetleg az extravagáns darabok varázsolják el? Netalántán a finom elegancia híve a hálószobában és a mindennapokban egyaránt?

Vegyük egy kicsit fontolóra mindezt, és próbáljunk meg hasonló – de nem ugyanolyan – típust választani. Ha például javában fekete színű, szolid csipkével díszített alsóneműket és melltartókat visel, akkor egy szép, igényes fekete szettel biztosan nem lövünk mellé. Épp így a fehérnemű kialakításával kapcsolatosan is: ha például nem visel tangát, akkor ne próbálkozzunk vele, hanem inkább válasszunk egy ízléses, klasszikus alsóneműt.

„Na jó, de akkor most ajándékozzak neki egy bugyit?”

Jogosan merülhet fel a kérdés, éppen ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy fehérnemű szettet válassz. Tehát egy alsóneműt egy melltartóval kombinálva. Ez nem csak elegáns választás, de rendkívül praktikus is, hiszen sok nőnek okoz problémát egy szép szett megőrzése, ugyanis hol az alsórész megy tönkre előbb, hol pedig a melltartó, így néha alig marad valami, amit kombinálhatnának. Egy gyönyörű, új szett pedig minden nő hangulatát feldobja!

Könyvet a borítójáról? Hát…

Egy igényes csomagolás rengeteget tud dobni az ajándékozás hangulatán, és épp így van ez a fehérneműnél is. Nem mindig érkezik ugyanis olyan csomagolásban a termék, amilyet mi elképzeltünk, de az is lehet, hogy a csomagolás esztétikus, mégis úgy érezzük, kedvesünknek jobban tetszene egy perszonalizált, egyedi megjelenés. Manapság már csodaszép, igényes dobozokat is beszerezhetünk (akár külön fehérneműnek), amelyek abszolút verhetetlen megjelenést kölcsönöznek a választott darabnak.

Legyünk kreatívok, és ne feledjük: épp szívünk választottjának csomagoljuk az ajándékát!

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

2. A mellkas körmérete

Ez a terület közvetlenül a mell alatt helyezkedik el, és ez az adat az, amely a melltartó esetén megadja a „számos” méretet (pl. 85/B esetén a 85 a centiméterben mért körméretet jelöli).

A mellkas körméretét a mell alatt kell mérni, vízszintesen – ez lesz ugyanis az a terület, ahol a melltartód alátámasztja majd a melleidet. Ehhez a mérőszalagot óvatosan vezesd át a kezek alatt, elöl pedig fogd össze szorosan (de ne mélyeszd bele túlzottan a bőrödbe). Ha megvan a centiméteres adat, akkor máris megvan a számos méreted is, illetve a további számításokhoz szükséges adat.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

1. A mellbőség mérete

A mellbőség mérete pontosan a mellcsúcsnál mérendő, a mellbimbó vonalán. A mérőszalagot ehhez érdemes viszonylag lazán tartani, és nem belemélyeszteni a melleinkbe, hiszen ezzel csalóka eredményt kaphatunk. Fontos még arra is figyelni, hogy a mérőszalag a hátunkon is a mellbimbóval azonos vonalban legyen, hiszen így biztosíthatjuk csak, hogy a valós körméretet kapjuk meg.

Új kollekciónk

Fürdőruha kollekció 2024

Új

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!