Fehérnemű Valentin-napra? Íme a legszexibb darabok!

Én-nap, Ő-nap vagy Mi-nap? Mindegy, hogy egyedül vagy párban töltöd a Valentin-napot, ez mindenképpen egy különleges alkalom. Ünnepelhetjük az együtt töltött hónapokat vagy éveket a szerelmünkkel, de akár saját magunkat is! Egy szexi fehérnemű pedig garantáltan feldobja bárki hangulatát – párkapcsolati státusztól és kortól függetlenül.

Lássuk a Daisy Dessous exkluzív ajánlását!

Piros: az örök csábítás

A piros szín sosem megy ki a divatból, úgy értjük: SOHA. Nem véletlen, hiszen a piros óriási energiákat hordoz magában: nem csak a csábítás, de a szeretet, a szerelem, az élet és az erő színe. Érzelmeket és erőt sugároz, és mindenkire hatással van, attól függetlenül, hogy szeret-e pirosat viselni vagy sem. Természetesen a mi kínálatunkban is megtalálható számtalan piros fehérnemű, Elizabeth kollekciónk pedig teljes egészében ebben az érzéki, gazdag színben pompázik!

Ha egy kicsit fokoznád a hangulatot, akkor válaszd az Elizabeth kollekció push-up melltartóját vagy az egyik sztár-melltartónkat, az Íriszt, amely öt színben elérhető – köztük pirosban is. Rendkívüli kialakításuknak és a gyönyörű csipkerészleteknek köszönhetően ebben biztosan te leszel az este királynője!

Elegancia és erotika: a kombiné

Örökérvényű igazság, hogy bizony a magabiztosság a legszexibb dolog a világon. És bizony miben is lehetnénk magabiztosabbak, ha nem abban a fehérneműben, amiben a legjobban érezzük magunkat? Felejtsük el a kényelmetlen, szorító-vágó darabokat, hiszen manapság már bőven tudunk kényelmes, szexi darabokból is választani.

Egy hosszabb kombinét ráadásul arra is használhatunk, hogy „elrejtsük”, ami alatta van: például egy szép harisnyatartót, alsóneműt vagy melltartót.

Daisy Dessous kombinéket elegáns szabás és könnyű, finom anyag jellemzi, így valódi luxus érzetet keltenek a bőrön.

Végzet asszonya: a fekete 

Van, amiről nem kell sokat beszélnünk, hiszen szinte magától értetődő: ilyenek a csábító fekete fehérneműk is! Az Azélia-Léna előformázott melltartó pedig nem csak Valentin-napon, de a hétköznapokban is tökéletes társ!

Hófehérke

Bár nem mindenki kedveli a fehér „színt”, ha fehérneműről van szó, a kényessége ellenére mégis töretlen népszerűségnek örvend. A fehér visszafogott, mégis merész választás: tisztaságot és ártatlanságot sugall, éppen ezért körüllengi valamiféle misztikum is. Megnyugtat és bizalmat ébreszt, így tökéletes választás a Valentin-napi fehérneműhöz!

Nárcisz melltartónk garantáltan sikert fog aratni: kidolgozott csipke és izgalmas részletek jellemzik, ráadásul megfelelő tartást biztosít nagyobb keblek esetén is, hiszen extra vastag pánttal rendelkezik.

Relaxálj és élvezd!

Igazán szép dolog, amikor apró gesztusokkal fejezzük ki a másik iránt érzett szerelmünket vagy szeretetünket, azonban könnyen át lehet esni a ló túloldalára is. Emberek vagyunk, ami egyben azt is jelenti, hogy véges az idő- és energia kapacitásunk, főleg amikor egy ledolgozott munkanap után esünk haza.

Éppen ezért inkább törekedj a „kevesebb több” elvre, hiszen a legnagyobb ajándék az, ha békében, szeretetben tudjuk eltölteni ezt a napot – minden más, mint például a gyertyafényes fürdő vagy a romantikus vacsora már csak extra örömforrások.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

2. A mellkas körmérete

Ez a terület közvetlenül a mell alatt helyezkedik el, és ez az adat az, amely a melltartó esetén megadja a „számos” méretet (pl. 85/B esetén a 85 a centiméterben mért körméretet jelöli).

A mellkas körméretét a mell alatt kell mérni, vízszintesen – ez lesz ugyanis az a terület, ahol a melltartód alátámasztja majd a melleidet. Ehhez a mérőszalagot óvatosan vezesd át a kezek alatt, elöl pedig fogd össze szorosan (de ne mélyeszd bele túlzottan a bőrödbe). Ha megvan a centiméteres adat, akkor máris megvan a számos méreted is, illetve a további számításokhoz szükséges adat.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

1. A mellbőség mérete

A mellbőség mérete pontosan a mellcsúcsnál mérendő, a mellbimbó vonalán. A mérőszalagot ehhez érdemes viszonylag lazán tartani, és nem belemélyeszteni a melleinkbe, hiszen ezzel csalóka eredményt kaphatunk. Fontos még arra is figyelni, hogy a mérőszalag a hátunkon is a mellbimbóval azonos vonalban legyen, hiszen így biztosíthatjuk csak, hogy a valós körméretet kapjuk meg.

Új kollekciónk

Fürdőruha kollekció 2024

Új

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!