Csokibarna kollekció

Öltözz csokoládéba!

Kollekció darabjai:

  • Írisz szivacsos melltartó
  • Adél előformázott melltartó
  • Melani push-up melltartó
  • Nárcisz csipkés féltanga
  • Adél klasszikus alsó

Kifinomult csipketenger és selymes csokoládé

Szereted a különleges darabokat? Akkor csokibarna, csipkés kollekciónk téged is ámulatba ejt majd! Ez az Írisz melltartó mintájára készített darab egy igazán extravagáns melltartó, amelyet mindenhol gyönyörű, fényes csipke díszít. A szivacsból szabott, varrott kosár és az öblös kialakítás kitűnő tartást eredményez, és egész napos kényelmet garantál. 35 mm-es, kétsoros hátsó kapoccsal és kosármérettől függően 15 vagy 18 mm széles vállpánttal rendelkezik. Szolid dekoltázst képez, ezért kitűnő társ a hétköznapokban is. Push-up nélkül, B-C-D-E-F-G kosárral gyártjuk, vagyis kis és nagy méretekben is kapható.

Letisztult design, maximális kényelem

Egy kitűnő alapdarab, amely neked sem hiányozhat a fehérneműs fiókodból! Az Adél előformázott melltartó varrás nélküli formakosara a maximális kényelem mellett szép, természetes hatású mellformát eredményez. Push-up-ot nem tartalmaz, csepp formájú kosara pedig majdnem az egész mellet takarja, így ideális választás nagyobb mellméret, illetve plus size testalkat esetén is. Kosármérettől függően 12, 15 és 18 mm-es vállpánttal készül, valamint 35 mm-es hátsó kapoccsal, amely gondoskodik az erős tartásról és a teher megfelelő elosztásáról. B-C-D-E kosárméretekben gyártjuk.

Szexi féltanga

A kollekcióhoz egy különleges féltanga is készült, amely ízléses csipkedíszítéssel és az alsó vonalon végigfutó, áttetsző tüll díszítéssel rendelkezik. A mikroszálas anyag és a rugalmas gumírozás kényelmes viseletet nyújt az egész nap folyamán, mialatt szépen kiemeli a feneked formáját. A Nárcisz féltanga S – XXXL méretben készül.

Klasszikus vonalú alsó

Klasszikus vonalú változat, ami kényelmes mikroszálas anyagból készült, elülső részén csipke betoldással. Kitűnő társ a mindennapokban, hiszen az átgondolt tervezésnek hála komfortos viseletet biztosít. S-től XXL méretig elérhető.

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Látogass el viszonteladó partnereink üzletébe!

Kérd a méretedben, próbáld fel és élvezd a kényelmet egész nap.

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!

nyil
nyil