Azélia kollekció

Hétköznapi kényelem nem hétköznapi kivitelben!

Kollekció darabjai:

  • előformázott melltartó
  • előformázott push-up melltartó
  • klasszikus szabású alsó
  • féltanga szabású alsó
  • brazil tanga
  • body

Színek:

 fehér, drapp, fekete

Ragyogó kényelem

Az Azélia kollekció a kényelmet és az egyediséget ötvözi. Ezeket a darabokat gyönyörű, fényes csipkével láttuk el, melyek ragyogó megjelenést kölcsönöznek a fehérneműnek. Előformázott kosara szép mellformát eredményez, mialatt kényelmes viseletet biztosít. A melltartóhoz és a hozzá tartozó bugyihoz is kiváló minőségű mikroszálas anyagot használtunk, így egy olyan fehérnemű kollekciót létrehozva, amely nem csak kényelmes, de roppant tartós is.

Nézd meg az Azélia kollekciót a webshopban!

Kifogástalan fehérnemű élmény

Az Azélia kollekció professzionális tervezés eredménye: a jól átgondolt részletek gondoskodnak róla, hogy ebben a melltartóban nagyobb méretek esetén is komfortosan érezhesd magadat. A formakosaras kialakításnak és az optimális vastagságú pántoknak hála a melltartó kitűnő tartást biztosít. Legyen szó akár egy fárasztó hétköznapról, akár egy kis hétvégi feltöltődésről, az Azélia melltartóra minden pillanatban számíthatsz.

Push up-pal vagy anélkül

Push up-pal felturbózott kosár vagy push up nélküli kialakítás? Az Azélia kollekcióban megtalálod, amit keresel! Ezek a prémium kategóriás darabok hozzád is elviszik a kiváló minőségű fehérnemű élményét. A push-up modell B-C-D kosárral, a push-up nélküli melltartó B-C-D-E kosárral elérhető.

Az Azélia csipkével ráadásul két gyönyörű bodyt is készítettünk! Az egyik az Azélia melltartó mintájára készített formakosaras body, amely alkalmas a hálószobában és hétköznapi fehérneműként is. A másik pedig az Azélia hosszú ujjú body-nk, amely a különleges alkalmak nélkülözhetetlen kiegészítője, hiszen a bugyirészt leszámítva a teljes felülete ragyogó csipkéből készült.

Klasszikus alsó és tanga

A kollekcióhoz klasszikus fazonú alsó és féltanga is készült, így mindenki megtalálhatja azt a szabást, amelyet kedvel. A bugyik tervezése során is óriási fókuszt kapott a kényelem, így te akár egy hosszúra nyúlt napon is komfortosan érezheted magadat. Természetesen ugyanabból a csipkéből készültek, mint a melltartó, és S-től XXL méretig elérhetőek.

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Látogass el viszonteladó partnereink üzletébe!

Kérd a méretedben, próbáld fel és élvezd a kényelmet egész nap.

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!

nyil
nyil