Anabell balkonette kollekció

A pántnélküli melltartó, amiben végre megbízhatsz

Kollekció darabjai:

  • leakasztópántos előformázott melltartó
  • tanga szabású alsó

Színek:

fehér, drapp, fekete

Nézd meg az Anabell balkonette kollekciót a webshopban!

Mozogj pánt nélkül is magabiztosan!

A tökéletes pántnélküli melltartó nélkülözhetetlen darab a fehérneműs fiókból. Azonban egyáltalán nem könnyű rátalálni. Pont úgy, mint a párkeresésnél, itt is sokszor hosszas folyamat előzi meg az ideális „partner” megtalálását.

Ezt felismerve, a Daisy Dessous eltökélt célja volt, hogy megalkossa azt a melltartót, amely megbízható társ pántok nélkül is. Így jött létre az Anabell balkonette kollekció, amely a gondos tervezésnek hála kiemelkedő tartást és komfortot biztosít egyazon pillanatban. Amennyiben a melltartó jól ül, pánt nélkül sem csúszik le, így akár az egész éjszakát végig táncolhatod benne!

TIPP: pánt nélküli melltartó esetén kiemelten fontos, hogy megtaláld a számodra tökéletes méretet! Ebben nyújt segítséget a Daisy Dessous mérettáblázata.

Tartós anyag

Bár a Daisy Dessous fehérneműk nagy részében megjelenik a csipke, ez a melltartó csipke nélkül készült, hiszen itt a fő fókuszt a funkcionalitás kapta. Kiváló minőségű mikroszálas anyagot használtunk, amely nagyon erős szövésű, így jól illeszkedik és feszesen tart. A varrás nélküli formakosár a ruha alatt szinte láthatatlan, és nagyon szép mellformát eredményez. Vállpánt nélkül és vállpánttal is hordható, amely igény esetén variálható – például hosszabbra állítva könnyedén a nyakadba akaszthatod. A melltartó diszkréten csillogó, fényes anyagból készült, amely finom, elegáns hatást kelt.

Pánt nélkül sem csúszik le

A pánt nélküli melltartók esetén kiemelten fontos a professzionális tervezés. Az Anabell melltartó éppen ezért számos különleges paraméterrel rendelkezik. Ezt a típust három soros, extra széles (6cm-es) hátsó kapoccsal láttuk el, valamint a maximális tartás érdekében, körben, alul-felül szilikonos gumit helyeztünk el. A gömb alakú, előformázott kosár a melleket megtartja és középállásba helyezi. Oldalait 2-2 db egymással szembe helyezett, csak az egyik oldalukon levarrt műanyag halszálka merevíti. A hozzá tartozó levehető vállpánt optimális szélességgel rendelkezik, így igény esetén extra tartást nyújt. Fehér, fekete és drapp színben elérhető, B-től F kosárméretig.

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Látogass el viszonteladó partnereink üzletébe!

Kérd a méretedben, próbáld fel és élvezd a kényelmet egész nap.

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!

nyil
nyil