A legjobb melltartó mémek, amikkel minden nő azonosulni tud

Melltartó – mind ismerjük az érzést, hol szúró, hol szorító, hol pedig derűs emlékek „örzője”. Szinte nincs olyan nap, hogy ne viselnénk, és éppen ezért köt minket hozzá annyi rossz vagy éppen jó emlék. Na és persze éppen ezért képezi annyira a női humor tárgyát is.

Legújabb bejegyzésünkben összeszedtük a legjobb melltartó mémeket, amelyekkel biztosan Te is azonosulni tudsz!

Mindent elérhetsz, amit csak akarsz

Ugyanis aki már valaha vette le a melltartóját anélkül, hogy levette volna a pólóját, az bármi mást is képes megvalósítani. Bár sokszor hosszadalmasabb így a bajlódás, azért a diadalittas pillanatok nem maradnak el. Kár, hogy az önéletrajzunkba nem lehet felvezetni az ilyen és ehhez hasonló sikersztorikat…

Kép: Ha láttál már valaha nőt levenni a melltartóját anélkül, hogy levette volna pólóját, tudod, hogy nincs lehetetlen.

Az a bizonyos megcsavarodott pánt…

Veled is előfordult már, hogy egy fontos találkozón voltál és semmi másra nem tudtál gondolni, mint hogy miért döntött úgy a melltartód pántja, hogy 180 fokos fordulatot vesz? Nos, ezzel nem vagy egyedül, és bár ilyenkor próbálunk továbbra is normálisan viselkedni, a képzeletünkben már leszaggattuk magunkról a teljes melltartót tokostól-vonóstól.

Kép: Amikor megpróbálsz úgy csinálni, mintha minden rendben lenne, pedig mélyen legbelül, a melltartó pántod megcsavarodott.

Amikor megpróbálnád levenni a sportmelltartót…

Nem mindentől lehet könnyen megszabadulni az életben, és lássuk be, a sportmelltartó az egyik ilyen dolog. Időnként úgy érzi az ember, hogy külön fel kell vinnie ezt a napi teendők listájára, mert egy fél életet felölel a levétele. Készülj fel tehát arra, hogy az edzés végeztével megkezdődik a „második” tréninged is: azaz a sportmelltartó eltávolítása az izzadt keblekről.

Kép: Dolgok, amik elől nem lehet elmenekülni: munka, bírósági tárgyalás, sportmelltartó.

Tökéletes melltartó = megtalálni a BFF-edet?

Megtalálni a tökéletes melltartót majd annyira nehéz, mint megtalálni a legjobb barátnődet. De amint megvan a tökéletes „darab”, rögtön tudod, hogy sosem ereszted. Így van ez a Daisy Dessous melltartóival is. Egyedi méretválasztékunknak köszönhetően ugyanis szinte alig van olyan testalkat és kebelméret, amire ne kínálnánk megoldást.

Kép: a legjobb barátnő olyan, mint egy jó melltartó: nehéz megtalálni, támogató, mindig felemel, önbizalmat ad és … mindig közel van a szívedhez!

A megoldhatatlan „feladvány”

Biztosan veled is előfordult már egy bimbódzó kapcsolat elején, hogy a jelölt nem tudta kikapcsolni a melltartódat. Nos, ami nekünk egy kézmozdulat, az másnak egy valódi feladvány lehet.

Kép: Kihívás visszautasítva.

A legkomptaktabb táska

Főként bulis éveinkből lehet ismerős az alábbi kis nosztalgiára invitáló kép. Merthát ki ne rakott volna még be egy ezrest, egy szempillaspirált, egy telefont vagy ezt így mindet egyszerre a melltartójába.

Kép: Mire használom valójában a melltartómat.

„Kígyót melenget a keblén”

Mindannyian ismerünk árulókat: volt szerelmek és barátok, kollégák vagy rokonok. De vannak olyan árulások, amik egyenesen megbocsáthatatlanok. Nos, ez is az egyik ilyen, amikor kígyót melengetünk a keblünkön…

Kép: Az árulás valódi érzése. Amikor a kedvenc melltartód megpróbál szíven döfni

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

2. A mellkas körmérete

Ez a terület közvetlenül a mell alatt helyezkedik el, és ez az adat az, amely a melltartó esetén megadja a „számos” méretet (pl. 85/B esetén a 85 a centiméterben mért körméretet jelöli).

A mellkas körméretét a mell alatt kell mérni, vízszintesen – ez lesz ugyanis az a terület, ahol a melltartód alátámasztja majd a melleidet. Ehhez a mérőszalagot óvatosan vezesd át a kezek alatt, elöl pedig fogd össze szorosan (de ne mélyeszd bele túlzottan a bőrödbe). Ha megvan a centiméteres adat, akkor máris megvan a számos méreted is, illetve a további számításokhoz szükséges adat.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes méretű melltartót?

1. A mellbőség mérete

A mellbőség mérete pontosan a mellcsúcsnál mérendő, a mellbimbó vonalán. A mérőszalagot ehhez érdemes viszonylag lazán tartani, és nem belemélyeszteni a melleinkbe, hiszen ezzel csalóka eredményt kaphatunk. Fontos még arra is figyelni, hogy a mérőszalag a hátunkon is a mellbimbóval azonos vonalban legyen, hiszen így biztosíthatjuk csak, hogy a valós körméretet kapjuk meg.

Új kollekciónk

Fürdőruha kollekció 2024

Új

DAISY DESSOUS Fehérnemű gyártó

Nincs a közeledben üzlet? Nem gond!

Vásárold meg a webshopunkból!