Daisy Dessous Fehérnemű

Üdvözöllek a Daisy Dessous viszonteladói oldalon!

Ezt az weblapot azért hoztuk létre, hogy a Daisy Dessous Fehérnemű viszonteladó partnerei egy egyszerű felületen rendelhessék meg az általuk forgalmazni kívánt fehérneműket.

Ha már van az oldalhoz hozzáférésed akkor BELÉPÉS ITT!

Ha még nincs, olvasd tovább!

Rendelj gyorsan, egyszerűen!

Rendelés egyszerű nézetben

Gyorsabb és egyszerűbb rendelési mód minden egyéb rendelési csatornánál.

Ha Te itt rendelsz, megkönnyíted és meggyorsítod a rendelésekkel kapcsolatos munkákat végző kollégáink munkáját, valamint a területi képviselőink számára is több idő jut az egyéb igényeid kiszolgálására amikor meglátogat.

Természetesen az egyéb – ezidáig gyakorlatban lévő – elérhetőségünkön is leadhatod rendelésed, valamint keresheted kollégáinkat kérdéseiddel, igényeiddel.

Az oldal használatához regisztráció szükséges, melyet munkatársunk készít el. Regisztrációs adatokat csak a Daisy Kft viszonteladó partnerei igényelhetnek.

18 ok, amiért érdemes termékeinket forgalmaznod?

 1. 100 % magyar termékeket forgalmazol, melyek Magyarországon készülnek
 2. márka hű vevőkre teszel szert, akik nem az árat nézik majd
 3. nagyméretű fehérneműinknek köszönhetően új vevői szegmenst is ki tudsz szolgálni
 4. kollekciótól és forgalomtól függően marketing támogatást nyújtunk számodra, ugyanis közös célunk, hogy a fehérneműt a vásárlóid megvásárolják
 5. folyamatos termékfejlesztéssel arra törekszünk, hogy a termékeink mindig jobbak és jobbak legyenek
 6. raktáron lévő bázistermékeinket az év minden napján kínálhatod azon törzsvásárlóidnak, akik ragaszkodnak a megszokott darabokhoz
 7. évente több alkalommal készítünk szezonális kollekciókat, melyek az újdonság erejével segítik termékeink értékesítését
 8. termékeink minősége vetekszik a nagy ismert gyártók termékeinek minőségével, viszont áruk alacsonyabb és nem kell magad elkötelezni
 9. folyamatos kapcsolatot tart veled területi képviselőnk
 10. 2 hetente meglátogatunk üzletedben, vagy felkeresünk telefonon a rendeléseddel kapcsolatban
 11. óriási raktárkészletből van lehetőséged rendelni
 12. rendelésed bármikor leadhatod online vagy telefonon
 13. garanciális javításokat, cserét területi képviselő kollégáinkon keresztül igényelheted
 14. tavasszal és ősszel is meglátogatunk szezonális kollekciónkkal
 15. nyári szezonra megkeresünk fürdőruha kollekciónkkal
 16. sikeres együttműködés esetén a minimum összegű kezdőcsomag biztosítja, hogy termékeinkből egy kielégítő választékot tudj nyújtani vevőid számára
 17. 30.000 Ft rendelési összeg felett ingyen postázzuk csomagodat
 18. próbaterméket biztosítunk, hogy meggyőződhess termékünk eladhatóságáról

Rendelj tőlünk a hét bármely napján!

Rendelésedet a hét bármely napján 0-24 óráig leadhatod, írj nekünk bármilyen megjegyzést, hogy pontosan tudjuk mit szeretnél. 

Ma már nem szükséges papírra vezetned a rendelési listádat! Akár amint eladsz egy terméket, akár este otthon, add hozzá kosaradhoz a kívánt termékeket, melyet az mindaddig megjegyez, amíg böngésződ előzményeit ki nem törlöd. Minden nap adhatsz hozzá termékeket, majd igényed szerint elküldheted nekünk. Ezután mi összekészítjük a csomagot és küldjük a címedre. 

Raktárkészletről azonnal!

Bázistermékeinket a leggyakoribb fehérnemű fajtákból állítottuk össze, melyeket raktárkészletre gyártunk. Emiatt akár hetente leadhatod a rendelésed felénk, melyet postázunk, vagy üzletkötőnk szállítja üzletedbe. 

Nagy méretek is raktárról!

Magyar gyártóként egyedülálló méretválasztékot kínálunk partnereink számára, B kosártól G kosárméretig gyártunk melltartókat, és 3XL méretig alsókat. 

Garanciális javítások garantáltan!

Termékeinkkel kapcsolatban a normál használati időn belül keletkezett hibákat rövid időn belül javítjuk.

Lépj velünk kapcsolatba most, és forgalmazd termékeinket!

Amennyiben szeretnéd vevőidet egy minőségi magyar fehérneművel kiszolgálni, lépj velünk kapcsolatba bármely elérhetőségünkön.  Területi képviselőnk felkeres téged, hogy további tájékoztatást adjon neked cégünkről, termékeinkről, támogatási rendszerünkről.

Igényelj próba fehérneműt, hogy ki tudd próbálni, próbáltatni termékünket, mielőtt azt vevőidnek kínálnád!

Mit kell tenned hogy kapcsolatba lépj velünk?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy keress fel minket bármely elérhetőségünkön, hogy kollégánk minél előbb felvegye veled a kapcsolatot!

Daisy Dessous Fehérnemű
Csatlakozz hozzánk!
Ezt az oldalt a Daisy Dessous Fehérnemű viszonteladói számára hoztuk létre, hogy a termékeinket online is megrendelhessék. Ha viszonteladó vagy és szívesen forgalmaznád termékeinket, vedd fel velünk a kapcsolatot. Miután munkatársunk felkeresett, megkapod a hozzáférést az oldalunkoz.
Köszönjük! Kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!

Vásárlás kategória szerint