Daisy Dessous 2020 Valentin Nap

Csábítás felsőfokon Daisy Dessous fehérneműben

Szexi fehérnemű Valentin napra

Bálint nap magyarországon is a szerelmesek napja, amikor a szerelmespárok meglepik egymást ajándékkal, hogy ezzel bizonyítsák szerelmüket.

Melyik pasi nem örül annak, ha a kedvese egy szexi fehérneműben várja haza? Főleg ha egy csábító piros kombinéban teszi mindezt. Készülj fel te is a nagy napra, szerezz be egy vaditó fehérneműt és okozz felejthetetlen pillanatokat magadnak és kedvesednek.

Tervezett méretek: S – 3XL

A body nem egy átlagos fehérnemű

A fehérneműs fiók nem áltagos, de annál hasznosabb darabja a body. A melltartókosaras body egyesíti a melltartót, a topot és az alsót. Tökéletesen illeszkedik testedhez, nem csúszkál és nem tűrődik ki sem nadrágból sem szoknyából és még melegen is tart.

Ezenkívül az egész testet körbeölelő csipke szikrázóvá teszi a megjelenésedet!

Tervezett méretek: B75-90, C70-85, D70-80

Push-up, a varázsló

Formakosaras push-up-olt melltartónk kollekciónk legkedveltebb modellje, mely amellett, hogy jó tartást biztosít, nagyon sokféle alakú hölgynek megfelelő, valamint gyönyörű dekoltázst és kerek mellformát képez. Push-up-olt és push-up nélküli vezióban is elérhető, így biztosan megtalálod a neked megfelelő melltartót.

Tervezett méretek: B70-95, C70-90, D70-85

Válassz bugyit az izlésednek megfelelően.

Egy szép fehérnemű kollekció mit sem ér egy hozzá illő alsó nélkül, melyek ugyanazzal a csipkével készültek. 3 különböző alsó közül választhatsz a melltartó mellé, hogy biztosan sikert arass. Normál kialakításút, szexi csipkés féltangát, vagy a divatos brazil alsót. 

A kollekcióhoz 3 különböző alsó készült, melyek piros és kék színben is elérhetők.

Tervezett méretek: S-3XL