Minden nőnek megvan a maga stílusa fehérneműk terén is. Aki a sportos, kényelmes darabokat kedveli, annak abból van több, aki a csipkéért van oda, az szívesebben hord romantikus darabokat, de szinte biztos, hogy mindegyikből van pár darab a fehérneműs fiókokban, aszerint, hogy milyen alkalomra és milyen ruhához illenek.

A melltartóviselésnek is megvannak a maga íratlan szabályai, ezeket nem árt tisztázni, mert sokan még mindig bizonytalanul mozognak ezen a területen. Nem szép és nem is ízléses, ha kilóg vagy észrevehető a ruha alatt a melltartó. Alapvető dolog, hogy a viselni kívánt ruha szabása, színe, anyaga alapján választjuk ki a melltartót, és nem csak úgy találomra felveszünk egyet.

Az első és talán legfontosabb szempont a világos színű, fehér felsőkhöz kapcsolódik. A legtöbben talán fehér színű melltartót választanak, de a test vagy bézs színű fehérnemű sokkal diszkrétebb választás. A fehér melltartó jobban átlátszik ugyanis a világos felsőkön.

A nem áttetsző, rövid vagy hosszú ujjú felsőknél a színnek nincs jelentősége, az anyagválasztásra viszont illik figyelni. A csipkés melltartók ugyanis bizonyos anyagokon átlátszanak, és ez nem túlságosan esztétikus.

A pántos felsők esetében szintén nem mindegy, hogy milyen alatta a melltartó. Lehetőleg színben harmonizáljanak a kikandikáló pántok a ruha színével. Szerencsére ma már fazonban is nagy a választék, gyakorlatilag mindenféle nyak- és hátkivágáshoz készülnek fehérneműk. Érdemes olyan alapdarabokat vásárolni, amik diszkrét és ízléses viseletet biztosítanak, hogy a ruha kerüljön előtérbe és ne a kilógó melltartó vonja el róla a figyelmet.

Fehérnemű webáruházunkban Te is megtalálod azokat a stílusos és kényelmes fehérneműket, amik tökéletes viseletet biztosítanak különleges alkalmakra vagy éppen a hétköznapokra. Amennyiben szeretnél kérdéseket feltenni, nem kell mást tenned, mint kapcsolatba lépni velünk a honlapunkon található elérhetőségeink valamelyikén, keress minket bátran!