A mai fehérnemű piacon már alig lehet kiigazodni, hacsak az ember nem szakértője a témának, és nem tájékozódik alaposan a típusok közötti apró különbségekről. Az alábbiakban segítséget szeretnénk nyújtani abban, hogy mik a legújabb trendek a piacon. Ezúttal az előformázott melltartókat vesszük górcső alá.

Az első és legfontosabb tény, amit érdemes kiemelni az előformázott melltartókkal kapcsolatban, hogy bármilyen mérettel és alkattal rendelkező nő bátran hordhatja őket, hiszen számos változatban elérhetők.

Akik egy nagyon szellős anyagból készülő melltartót viselnének, amelyen keresztül bőrük kényelmesen lélegezhet, azoknak a Valery Big Spacer előformázott melltartókat ajánljuk! Finom anyaguknak köszönhetően ezek a típusú előformázott melltartók még a kánikulában is kényelmesek, és gyöngéd, kellemes viseletet biztosítanak a hölgyeknek akár egész napon át. Ezeknek a melltartóknak a fő alkotóeleme a szivacsokon túl az úgynevezett spacer hab, ami gyakorlatilag egy levegővel teli, mennyeien puha és habos zsákocska.

Sokszor kel fel úgy az ember, hogy azt érzi, nincs kedve melltartóval bajlódni! Ezeknek az előformázott melltartóknak a használata mellett úgy érezheted, mintha semmit sem viselnél! Ez az önfeledt szabadság segít abban, hogy ne várd úgy a hazaérkezést, és a melltartó levetését, mint a megváltást, hanem egész nap jól érezd magadat a bőrödben.

A spacer és a másfajta, például a nálunk szintén kapható Azélia-Adél előformázott melltartókra egyaránt jellemző, hogy biztosítják azt a diszkrét kiemelést és tartást, valamint a varázslatos íveket, ami elvárható a melltartóktól. Teszik mindezt úgy, hogy semmilyen más előnyről nem kell lemondani a használatuk során, se a szorítás, se a bőrirritációk hiányáról, se a már feljebb taglalt luxus kényelemről.

Szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen előformázott melltartókat hordani? Még változatosabbá tennéd a fehérnemű gyűjteményedet pár izgalmas darabbal, de maradt még benned néhány kérdés? Bátran keress fel minket!