A fürdőruhavásárlás örök dilemma minden nő életében. Korántsem mindegy, hogy milyen bikiniben, egyrészesben vagy úszódresszben lépünk ki a medence partjára vagy a strand homokjára. Egy rosszul megválasztott fürdőruha csak rombolja az amúgy is törékeny női önbizalmat. Hiába a falatnyi méretű textil, egy jól szabott, stílusos, az adottságokhoz illeszkedő fürdőruhában már egészen másképp néz ki és érzi magát egy nő.

A Daisy Dessous fürdőruhákban magabiztosnak, csinosnak és divatosnak érezheted magadat. Válogass a legújabb kollekció két részes darabjai közül, és jelenj meg olyan fürdőruhában a parton, amiben eszedbe sem jut majd takargatni magad! A Daisy Dessous fürdőruhák minőségi alapanyagokból készülnek, de ami még fontosabb, a kivitelezésük is magas színvonalat ér el. A tervezők ügyeltek arra, hogy a Daisy Dessous fürdőruha felső része előformázott legyen, ami lehetővé teszi, hogy minden formájú és méretű mellen jól mutasson, tartást adjon és formálja azt. A melltartók push up-os változatban és push up nélkül egyaránt viselhetőek. Méretüket tekintve széles skálán mozognak, mindenki megtalálja a számára tökéletes méretet és kialakítást köztük.

A Daisy Dessous fürdőruha alsói kényelmes, klasszikus fazonban készülnek, tehát ott takarnak, ahol kell és ott emelnek ki, ahol érdemes. Ha nem vagy megelégedve a formáiddal, egy ilyen klasszikus fürdőruha alsóban nem fogsz csalódni. A szélesített derékrész díszítéssel van ellátva, ami segíti az alakformálást is. A fürdőruha alsók is több változatban rendelhetőek, szélesítéssel vagy pedig anélkül.

A Daisy Dessous fürdőruhák gyönyörű színekben készülnek, melyek a tenger színeit idézik. Zöldek és kékek, egy csipetnyi mintával megszórva, ami nagyszerűen mutat a vízparton. Felejtsd el az unalmas fekete fürdőruhát ,és merj színekbe öltözni a strandon is! Viselj eredeti Daisy Dessous fürdőruhát, és meglátod, hogy mennyire magabiztosan fogsz mozogni a strandon! Ezek a fürdőruhák nemcsak egy szezont bírnak, hanem évekig lehet rájuk számítani. Nem fakulnak, nem nyúlnak, nem kopnak ki. Ha egy igazi alapdarabot keresel, amit éveken át elővehetsz, és amiben nem fogsz csalódni, akkor válaszd a Daisy Dessous fürdőruhákat!

Szívesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre, elérhetőségeink egyikén! Kollégáink örömmel segítenek Neked a választásban!