A melltartók fontos szerepet játszanak a hölgyek mindennapjaiban, hiszen keblük tökéletes formájáról és tartásáról gondoskodnak. A fehérneműk megjelenésekor még csak egyfajtát vásárolhattak a nők, manapság viszont már különböző melltartó típusok közül válogathatnak, így nincs olyan hölgy, aki ne találná meg a számára ideális fehérneműt.

A legnépszerűbb melltartó típusoknak a pushup-ok számítanak, ugyanis ezek tökéletes tartást biztosítanak, és formálják is a mellet. Ezt a típust elsősorban olyan nőknek ajánljuk, akik kisebb méretű keblekkel rendelkeznek, és szeretnék kiemelni a nőiességüket. 1943 előtt nem igazán volt jellemző ez a típusú fehérnemű, azonban abban az évben a milliomos rendező, Howard Hughes tervezett egy pushup melltartót Jane Russell színésznőnek „A törvényen kívüli” filmbeli szerepéhez annak érdekében, hogy a színésznő igazán csábos megjelenést kaphasson.

A pushup melltartókon kívül népszerű típusoknak számítanak a merevítős, illetve a szivacsos fajták is. A merevítővel rendelkező melltartók főként azoknak a hölgyeknek bizonyulnak ideális választásnak, akik nagyobb keblekkel rendelkeznek, hiszen ezek megfelelő tartást biztosítanak egész nap.

Melltartó típust nemcsak az igények szerint szoktak választani, hanem ruhának és gyermekvárásnak megfelelően is. Utóbbi esetében az érintett hölgyeknek kismama melltartóra lesz szükségük, ha pedig váll nélküli ruhát szeretnének felvenni, válasszák az ilyen darabokhoz a pánt nélküli melltartó típusokat.

Melltartót mindenképp az alkatodnak megfelelően válassz, hiszen rendkívül sokat levesz a megjelenésből a rosszul kiválasztott melltartó típus, ráadásul egészségileg sem tesz jót egy előnytelen fazon. Kínálatunkban a manapság létező összes melltartó típust megtalálhatod, így egyszerűen és könnyedén szerezheted be a számodra ideális darabokat. Ha a vásárlás előtt kérdéseid lennének melltartóinkkal, illetve más termékeinkkel kapcsolatban, keress bennünket bizalommal megadott elérhetőségeinken!